ULUSLARARASI MASTER OF CAKE İZMİR 2022 PASTA YARISMASI

- İlgili standarda ulaşıldığında verilecek ödüller :

  • ALTIN MADALYA

  • GÜMÜŞ MADALYA

  • BRONZ MADALYA VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER

  • Birden fazla kategoriden yarışan yarışmacıların tüm kategorilerinin toplam puanının ortalaması alınır, en yüksek puana ulaşan yarışmacı MASTER OF CAKE İZMİR 2022 FESTİVAL BİRİNCİSİ, BEST IN SHOW ödülünü almaya hak kazanacaktır

  • Revize değerlendirme geçerlidir, ödül için kırmızı alan dikkate alinir.

  •  ÖDÜLLERİMİZ REVİZE EDİLMİŞTİR...
  • BEST IN SHOW ÖDÜLÜ: 10.000 TL VE  KUPA

(İKİ VE ÜZERİ KATEGORİ İLE YARIŞAN YARIŞMACILAR  ARASINDAN DEĞERLENDİRME YAPILIR.ÖDÜL  EN AZ İKİ VE ÜZERİ ALTIN MADALYA ALAN  VE PUAN TOPLAMLARININ ORTALAMASI EN AZ 90 PUAN VE ÜZERİ  ALAN YARIŞMACI PARA ÖDÜLÜ ALMAYA HAK KAZANIR .)

         Ödül töreni PAZAR günü saat 15:00 de yapılacaktır.

 

***    Tüm ödüllerimiz ödül töreni esnasında takdim edilecek olup, ödülünü almak için ödül töreninde bulunamayan yarışmacılarımıza ödülleri posta ile gönderilmeyecektir.

****  Yarışmamız kuralları gereği PROFESYONELLER İLE AMATÖRLER EŞİT KOŞULLARDA YARIŞMAKTA OLUP,  KATILIMCILARDA SEVİYE ARANMAMAKTADIR. Katılım gerçekleştirilen her bir kategori için tüm katılımcılarda madalya taban puanı aşanlara puanlamaya göre, Altın,Gümüş ve Bronz Madalya verilecektir.

             ÖRNEĞİN : 90 Puan ve Üzeri alan yarışmacılar kaç kişi ise Altın Madalya  ile ödüllendirileceklerdir.. Bir kategoriden 90 Puanı aşan 4 kişi de olsa 4 kişi de Altın Madalya  ile ödüllendirileceklerdir. Tüm Madalyalar için aynı kural uygulanacaktır.

 

ÖDÜLLER-PUANLAMA

Altın Madalya     :  90 -100 Puan

Gümüş Madalya :  80 - 89  Puan

Bronz Madalya   :  70 - 79  Puan

 

JÜRİ DEĞERLENDİRİLMESİ

1.Jüri değerlendirmeye  Cumartesi günü saat  10:30' da başlayacaktır. Konuklarımız Değerlendirme bittikten sonra Yarışma Pastalarını geze bileceklerdir.

2.Jüri ile yarışma öncesi yarışmacıların yarışma ile ilgili konuşması veya karşı karşıya gelmesi kesinlikle yasaktır. Kurallar ihlal edildiği takdirde yarışmacı diskalifiye edilecektir.

3.Jüri pastaların değerlendirmesini katılımcıların kimliğinden haberdar olmadan tamamlayacaktır. Jüri yarışmacılar hakkında hiç bir bilgiye sahip olmayacaktır.

4.Yarışmacılar yarışma ile ilgili bilgi de dahil olmak üzere jüri üyeleriyle hiçbir şekilde iletişime geçmeyecektir. Bu gibi durumlarda www.masterofcakesamsun.com yarışma sitesi iletişim bölümünden Organizasyon Komitesine ulaşarak sorularına yanıt alabilirler.

5.Jüri üyeleri kural dışı hazırlanan çalışmaları diskalifiye etme hakkına sahiptirler.

6.Jüri değerlendirilmesi sona erdiğinde alınan kararlar kesinlikle değiştirilemeyecektir.

7.Yarışma sonuçları açıklandığında katılımcılar, puanlamaları ile ilgili bilgi almak istediklerinde MASTER OF CAKE DANIŞMA MASASINDA BULUNAN GÖREVLİ ARKADAŞLARA İTİRAZ DİLEKÇESİ İLE BAŞVURUDA BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. Tüm yarışmacıların ve katılımcıların jüri üyeleri ile olan diyaloglarında nezaket kuralları çerçevesinde hareket etmeleri önemle rica olunur.

8.YARIŞMA PASTALARININ TEŞHİR ALANINDAN ALINMASI KESİNLİKLE YASAKTIR.

***Yarışmacılar için puanlama aşağıda belirtilen kriterler dikkate alınarak yapılacaktır :

  • Kompozisyon

  • Orjinallik (Yaratıcılık)

  • Detaylara Dikkat

  • İşcilik (Temiz ve Düzgün Kaplama)

  • Zorluk Derecesi

  • Ölçekleme (Oranlar)

  • Renk Kullanımı ve Uyum

 

DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

Kompozisyon, Orijinallik                                      :  30 Puan

İşçilik, Detaylara Dikkat,Zorluk Derecesi             :  40  Puan

Ölçekleme, Renk, Uyum                                      :  30  Puan